SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, bazylia* (24 %), woda, szpinak*, TWARDY SER* (6 %), ORZECHY NERKOWCA*, sól morska, odtłuszczone MLEKO w proszku*, surowy cukier trzcinowy*, czosnek*, kurkuma*, skrobia kukurydziana*, białko bobu*, koncentrat soku cytrynowego*, naturalny olejek bazyliowy*, substancja zagęszczająca: guma guar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Dzięki kremowej konsystencji i intensywnemu smakowi bazylii Byodo Pesto alla Genovese doskonale komponuje się z makaronem lub ziemniakami. Idealnie nadaje się również do marynowania mięs oraz jako dodatek do RYB i warzyw. Pyszna pasta z bazylii idealnie nadaje się również do chleba lub do aromatyzowania sosów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1619 kJ/387 kcal
Tłuszcz: 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
Węglowodany: 7,6 g
w tym cukry: 5,3 g
Białko: 5,5 g
Sól: 2,6 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ i soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
PESTO A’LA GENOVESE BIO 125 g
29,06 zł Pierwotna cena wynosiła: 29,06 zł.19,90 złAktualna cena wynosi: 19,90 zł.
oszczędzasz 32% !
Poprzednia najniższa cena: 19,90 zł.
Dostawa INPOST 2-3 dni | |
13zł paczkomat, 16zł kurier | |
Wysyłka z Polskigo magazynu |
Wysyłane z magazynu w Polsce
Zostało mniej niż 14 sztuk!
Obecnie 52 osoby obserwują!
Wyprzedane w ciągu 24 godzin!
60 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.Waga | 0,24 kg |
---|---|
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Masa netto (g) | 125 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.70 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.70 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.28 |
Producent | BYODO (sosy, majonezy, musztardy) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Byodo Naturkost GmbH Leisederstrasse 2 |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
EAN | 4018462154021 |
Marka
BYODO
Podobne produkty
-32%
-34%
-32%
-28%
-31%
-33%
-32%
-34%
-37%
-33%
-8%
-30%