SKŁADNIKI
77 % semolina z PSZENICY ORKISZ*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron Strozzapreti posiada specyficzny kształt i może być wykorzystywany do sałatek, zup czy zapiekanek.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 – 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1304 kJ/308 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 64 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 8,6 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SELER, MLEKO i soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
MAKARON (ORKISZOWY) STROZZAPRETI BIO 250 g – D`ANGELO
24,33 zł Pierwotna cena wynosiła: 24,33 zł.16,49 złAktualna cena wynosi: 16,49 zł.
oszczędzasz 32% !
Poprzednia najniższa cena: 24,33 zł.
Dostawa INPOST 2-3 dni | |
13zł paczkomat, 16zł kurier | |
Wysyłka z Polskigo magazynu |
Wysyłane z magazynu w Polsce
Zostało mniej niż 14 sztuk!
Obecnie 52 osoby obserwują!
Wyprzedane w ciągu 24 godzin!
Wyprzedane, Brak na magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.Waga | 0,3 kg |
---|---|
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 14.50 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 24.00 |
Masa netto (g) | 250 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 3.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Producent | D'ANGELO (tortellini. makarony) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | D'ANGELO PASTA – Werner-von-Siemens-Str. 39 – DE-66793 Saarwellingen |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
EAN | 4005496224073 |
Marka
D'ANGELO
Podobne produkty
-32%
-32%
-29%
-38%
-33%
-35%
-28%
-35%
-34%
-34%
-32%
-29%