SKŁADNIKI
ekologiczna mąka kukurydziana.
OPIS
Makaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.
Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka (14 minut) (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1457 kJ/343 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 74,5 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
MAKARON (KUKURYDZIANY) FALA BEZGLUTENOWY BIO 250 g
21,38 zł Pierwotna cena wynosiła: 21,38 zł.13,49 złAktualna cena wynosi: 13,49 zł.
oszczędzasz 37% !
Poprzednia najniższa cena: 21,38 zł.
| Dostawa INPOST 2-3 dni |
![]() | 11.99 zł paczkomat, 11.99 zł kurier |
| Wysyłka z polskiego magazynu |
122 w magazynie


14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.Waga | 0,32 kg |
---|---|
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 12.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 22.00 |
Masa netto (g) | 250 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Producent | BARTOLINI (makarony) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
EAN | 5901902004613 |
Marka
BARTOLINI
Podobne produkty
-34%
-28%
-32%
-32%
-28%
-32%
-35%
-29%
-34%
-31%
-31%
-35%