SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80 %), mąka ryżowa* (20 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania: 8-10 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1491 kJ/355 kcal
Tłuszcz – 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,5 g
Węglowodany – 78 g
w tym cukry – 2,0 g
Błonnik – 1,0 g
Białko – 7,0 g
Sól – 0,05 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
MAKARON (KUKURYDZIANO – RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g
19,14 zł Pierwotna cena wynosiła: 19,14 zł.12,49 złAktualna cena wynosi: 12,49 zł.
oszczędzasz 35% !
Poprzednia najniższa cena: 12,49 zł.
Dostawa INPOST 2-3 dni | |
13zł paczkomat, 16zł kurier | |
Wysyłka z Polskigo magazynu |
Wysyłane z magazynu w Polsce
Zostało mniej niż 14 sztuk!
Obecnie 52 osoby obserwują!
Wyprzedane w ciągu 24 godzin!
436 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.Waga | 0,27 kg |
---|---|
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 2.00 |
Masa netto (g) | 250 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 30.50 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.50 |
Producent | ALCE NERO (włoskie produkty) |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Włochy |
Kraj pochodzenia | Włochy |
EAN | 8009004811522 |
Marka
ALCE NERO
Podobne produkty
-35%
-30%
-35%
-37%
-35%
-29%
-32%
-33%
-35%
-33%
-35%
-34%