SKŁADNIKI
skrobia ziemniaczana*, wanilia* 2,5 %, kurkuma*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny budyń waniliowy przygotowany w 100 % z naturalnych składników bez dodatku sztucznych aromatów. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania.
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Z 0,5 l MLEKA odlej ćwierć szklanki i rozmieszaj w nim zawartość torebki dodając 2 łyżki (ok. 30 g) cukru lub innego słodziwa.
2. Pozostałe MLEKO zagotuj i wlej do niego rozmieszany proszek z cukrem, ciągle mieszając. Zagotuj.
3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Doskonale smakuje na ciepło lub na zimno.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po przyrządzeniu
Wartość energetyczna – 372 kJ/88 kcal
Tłuszcz – 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,1 g
Węglowodany – 12 g
w tym cukry – 8,1 g
Białko – 5,8 g
Sól – 0,15 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BUDYŃ WANILIOWY BEZ DODATKU CUKRU BIO 40 g
10,65 zł Pierwotna cena wynosiła: 10,65 zł.6,49 złAktualna cena wynosi: 6,49 zł.
oszczędzasz 39% !
Poprzednia najniższa cena: 10,65 zł.
Dostawa INPOST 2-3 dni | |
13zł paczkomat, 16zł kurier | |
Wysyłka z Polskigo magazynu |
Wysyłane z magazynu w Polsce
Zostało mniej niż 14 sztuk!
Obecnie 52 osoby obserwują!
Wyprzedane w ciągu 24 godzin!
Wyprzedane, Brak na magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.Waga | 0,05 kg |
---|---|
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | """Dary Natury"" Sp. z o.o. |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 1.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 13.80 |
Masa netto (g) | 40 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | DARY NATURY – inne BIO |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
EAN | 5904538033866 |
Marka
Dary Natury
Podobne produkty
-28%
-22%
-31%
-29%
-29%
-30%
-27%
-30%
-32%
-37%
-26%
-32%