SKŁADNIKI
daktyle*, nasiona konopi* (20 %), ORZECHY NERKOWCA*, mango*, ORZECHY BRAZYLIJSKIE* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bio Baton bakaliowy z nasionami konopi „Kłębuch” wykonany wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej.
Wegański, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej.
Dodatek nasion konopi przełamany jest smakiem mango.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1560 kJ/384 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
Węglowodany: 48 g
w tym cukry: 40 g
Białko: 9,1 g
Sól: 0,01 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
UWAGA
Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BATON BAKALIOWY Z NASIONAMI KONOPI „KŁĘBUCH” BEZGLUTENOWY BIO 40 g
12,37 zł Pierwotna cena wynosiła: 12,37 zł.8,90 złAktualna cena wynosi: 8,90 zł.
oszczędzasz 28% !
Poprzednia najniższa cena: 12,37 zł.
Dostawa INPOST 2-3 dni | |
13zł paczkomat, 16zł kurier | |
Wysyłka z Polskigo magazynu |
Wysyłane z magazynu w Polsce
Zostało mniej niż 14 sztuk!
Obecnie 52 osoby obserwują!
Wyprzedane w ciągu 24 godzin!
Wyprzedane, Brak na magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.Waga | 0,05 kg |
---|---|
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 1.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 4.00 |
Masa netto (g) | 40 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Producent | ZMIANY ZMIANY (batony) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Zmiany Zmiany sp. z o.o.. Czeska Wieś 54. 49-332 Olszanka |
EAN | 5905279630260 |
Marka
ZMIANY ZMIANY
Podobne produkty
-37%
-22%
-37%
-28%
-33%
-23%
-22%
-30%
-35%
-42%
-39%
-26%