SKŁADNIKI
daktyle*, banany suszone* 25 %, ORZECHY NERKOWCA*, ORZECHY BRAZYLIJSKIE*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bio Baton bakaliowy z suszonymi bananami „Urwis” wykonany wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej.
Wegański, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej.
Wyraźny owocowy smak, o miękkiej konsystencji. Ukochany przez dzieci.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1641 kJ/392 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 65 g
w tym cukry: 46 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,01 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
UWAGA
Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BATON BAKALIOWY Z BANANAMI „URWIS” BEZGLUTENOWY BIO 40 g
7,85 zł Pierwotna cena wynosiła: 7,85 zł.6,49 złAktualna cena wynosi: 6,49 zł.
oszczędzasz 17% !
Poprzednia najniższa cena: 6,49 zł.
Dostawa INPOST 2-3 dni | |
13zł paczkomat, 16zł kurier | |
Wysyłka z Polskigo magazynu |
Wysyłane z magazynu w Polsce
Zostało mniej niż 14 sztuk!
Obecnie 52 osoby obserwują!
Wyprzedane w ciągu 24 godzin!
Wyprzedane, Brak na magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.Waga | 0,05 kg |
---|---|
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 1.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 4.00 |
Masa netto (g) | 40 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Producent | ZMIANY ZMIANY (batony) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Zmiany Zmiany sp. z o.o., Czeska Wieś 54, 49-332 Olszanka |
EAN | 5905279630284 |
Marka
ZMIANY ZMIANY
Podobne produkty
-30%
-37%
-42%
-33%
-28%
-42%
-28%
-23%
-25%
-38%
-36%
-37%