SKŁADNIKI
pomidory*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt pasteryzowany. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Przecier pomidorowy Passata Rustica to produkt będący bazą wielu dań kuchni włoskiej.
Idealne wyselekcjonowane składniki są myte, po czym przepuszczane są przez sita. Rezultatem jest specjalny przecier, łącznie z pestkami i skórkami, który zachowuje wszystkie cechy świeżych pomidorów.
Cenny smak i zapach świeżego pomidora powoduje, że dania przyrządzane z Passata Rustica są aromatyczne, wyjątkowe i bardzo apetyczne.
Świetny dodatek do dań nie wymagających długiego gotowania.
Zaproś włoskie aromaty do swojej kuchni!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 129 kJ/31 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 4,5 g
w tym cukry: 3,3 g
Białko: 1,4 g
Sól:
SOS POMIDOROWY PASSATA RUSTICA BIO 680 g
23,57 zł Pierwotna cena wynosiła: 23,57 zł.16,49 złAktualna cena wynosi: 16,49 zł.
oszczędzasz 30% !
Poprzednia najniższa cena: 16,49 zł.
Dostawa INPOST 2-3 dni | |
13zł paczkomat, 16zł kurier | |
Wysyłka z Polskigo magazynu |
Wysyłane z magazynu w Polsce
Zostało mniej niż 14 sztuk!
Obecnie 52 osoby obserwują!
Wyprzedane w ciągu 24 godzin!
144 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.Waga | 1 kg |
---|---|
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 21.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.50 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.50 |
Masa netto (g) | 680 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | DO-IT CONSUMER PRODUCTS BV, HERMESWEG 7, 3771 ND BARNEVELD |
Producent | LA BIO IDEA (makarony, strączkowe,sosy pomidorowe) |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Włochy |
EAN | 8717496900029 |
Marka
LA BIO IDEA
Podobne produkty
-34%
-28%
-37%
-33%
-32%
-34%
-35%
-35%
-34%
-34%
-31%
-37%