SKŁADNIKI
czekolada* 55 % (nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*), śliwki kalifornijskie* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Zawartość masy kakaowej minimum 65 %
OPIS
Śliwki w czekoladzie to popularny deser. Nasza odsłona tych lubianych przez wielu słodyczy reprezentuje zupełnie nowy poziom jakości.
Delektowanie się klasycznym smakiem śliwki w czekoladzie urozmaiconej cytrusowymi nutami surowego kakao oraz subtelnym karmelowym posmakiem wyjątkowego nektaru z kwiatów palmy kokosowej to prawdziwa przyjemność.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1721 kJ/412 kcal
Tłuszcz: 21 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 45 g
w tym cukry: 38 g
Błonnik: 11 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ŚLIWKI KALIFORNIJSKIE W CZEKOLADZIE CIEMNEJ BIO 70 g
  28,53 zł Pierwotna cena wynosiła: 28,53 zł.18,90 złAktualna cena wynosi: 18,90 zł. 
oszczędzasz 34% !
Poprzednia najniższa cena: 28,53 zł.
| 
 | Dostawa INPOST 2-3 dni | 
| 
 | 11.99 zł paczkomat, 11.99 zł kurier | 
| 
 | Wysyłka z polskiego magazynu | 
1286 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.| Waga | 0,11 kg | 
|---|---|
| Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00  | 
		
| Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 2.00  | 
		
| Masa netto (g) | 70  | 
		
| Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 9.00  | 
		
| Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90  | 
		
| BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach)  | 
		
| Producent | COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)  | 
		
| Kraj pochodzenia | Polska  | 
		
| PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA  | 
		
| WEGAŃSKI | WEGAŃSKI  | 
		
| WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI  | 
		
| EAN | 5902565216511 | 
Marka
COCOA
Podobne produkty
-34%
-32%
-33%
-36%
-32%
-33%
-32%
-32%
-32%
-35%
-35%
-34%


