SKŁADNIKI
regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana.
OPIS
Idealnie nadaje się do przygotowywania domowych ciast i wypieków.
Opakowanie na 1 kg mąki.
Przepis na babkę piaskową
Składniki:
– 150 g skrobi ziemniaczanej
– 100 g cukru
– 125 g margaryny
– 2 jaja
– 1 cukier wanilinowy Celiko
– 1 łyżeczka proszku do pieczenia Celiko
Sposób przyrządzenia:
1. Margarynę rozpuścić i ostudzić do temperatury pokojowej.
2. JAJA z cukrem i cukrem wanilinowym ubić w mikserze na puszystą masę, dodać rozpuszczoną margarynę ciągle miksując.
3. Dodać stopniowo skrobię wymieszaną z proszkiem do pieczenia, miksować do uzyskania gładkiej masy.
4. Piec około 1 godziny w temperaturze 170 – 180 stopni Celsjusza. Smacznego!
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
-26%
PROSZEK DO PIECZENIA BEZGLUTENOWY 30 g
Pierwotna cena wynosiła: 6,65 zł.4,90 złAktualna cena wynosi: 4,90 zł.
oszczędzasz 26% !
Poprzednia najniższa cena: 4,90 zł.
| Dostawa INPOST 2-3 dni |
![]() | 11.99 zł paczkomat, 11.99 zł kurier |
| Wysyłka z polskiego magazynu |
682 w magazynie

