SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, czerwona papryka* (15 %), woda, nasiona słonecznika*, sok cytynowy z koncentratu*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, syrop z agawy*, cebula*, koncentrat pomidorowy*, sól morska, papryka w proszku* (1 %), oliwa z oliwek*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), cebula w proszku*, chilli w proszku* (0,5 %), ocet owocowy*, skrobia z tapioki*, biały pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Gęsta pasta z papryki i chili.
Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1586 kJ / 384 kcal
Tłuszcz – 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 4,1 g
Węglowodany – 8,2 g
w tym cukry – 5,3 g
Błonnik – 2,3 g
Białko – 3,5 g
Sól – 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
PASTA KREMOWA Z PAPRYKĄ I CHILI BEZGLUTENOWA BIO 140 g
20,97 zł Pierwotna cena wynosiła: 20,97 zł.13,49 złAktualna cena wynosi: 13,49 zł.
oszczędzasz 36% !
Poprzednia najniższa cena: 20,97 zł.
| Dostawa INPOST 2-3 dni |
![]() | 11.99 zł paczkomat, 11.99 zł kurier |
| Wysyłka z polskiego magazynu |
150 w magazynie


14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.Waga | 0,29 kg |
---|---|
Masa netto (g) | 140 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.10 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.10 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.40 |
Producent | ALLOS (musy, musli, chałwa, syrop z agawy) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
EAN | 4016249150365 |
Marka
ALLOS
Podobne produkty
-33%
-35%
-25%
-31%
-31%
-31%
-37%
-36%
-37%
-34%
-34%
-31%