SKŁADNIKI
MIGDAŁY hiszpańskie 98,8 %, sól kłodawska 1,2 %.
OPIS
MIGDAŁY hiszpańskie są bardziej miękkie niż MIGDAŁY australijskie czy amerykańskie. Charakteryzują się wysoką soczystością, w wyglądzie są bardziej płaskie.
Chrupiące i pyszne prażone MIGDAŁY o naturalnie słodkim, orzechowym smaku z odrobiną soli stanowią wyśmienitą przekąskę w ciągu dnia.
Idealna przekąska do podjadania przed telewizorem, która sprawdzi się również w sałatkach czy w pikantnych daniach.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2496 kJ/604 kcal
Tłuszcz: 52 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g
Węglowodany: 7,6 g
w tym cukry: 4,2 g
Błonnik: 11 g
Białko: 20 g
Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
MIGDAŁY PRAŻONE Z SOLĄ KŁODAWSKĄ BEZGLUTENOWE 100 g
24,00 zł Pierwotna cena wynosiła: 24,00 zł.16,49 złAktualna cena wynosi: 16,49 zł.
oszczędzasz 31% !
Poprzednia najniższa cena: 16,49 zł.
Dostawa INPOST 2-3 dni | |
13zł paczkomat, 16zł kurier | |
Wysyłka z Polskigo magazynu |
Wysyłane z magazynu w Polsce
Zostało mniej niż 14 sztuk!
Obecnie 52 osoby obserwują!
Wyprzedane w ciągu 24 godzin!
202 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.Waga | 0,11 kg |
---|---|
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 10.00 |
Masa netto (g) | 100 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 12.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 3.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent | PIĘĆ PRZEMIAN (produkty spożywcze) |
Kraj pochodzenia | Polska |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | SIMPATIKO S.C. UL. ŁUŻE 20, 05-092 DĄBROWA |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
EAN | 5902837810805 |
Marka
PIĘĆ PRZEMIAN
Podobne produkty
-35%
-33%
-36%
-35%
-35%
-33%
-33%
-36%
-30%
-26%
-35%
-31%