SKŁADNIKI
mąka MIGDAŁOWA, słonecznik, nasiona chia, pestki dyni bezłuskowej, siemię lniane, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól himalajska.
OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba dla osób na diecie ketogenicznej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzej piekarnik (góra – dół) do 190 stopni Celsjusza
2. Wsyp mieszankę do miski
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj
4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek
5. Wsadź do piekarnika na 80 minut
6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zwiniety w szmatkę.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1320 kJ/319 kcal
Tłuszcz – 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,4 g
Węglowodany – 3,1 g
w tym cukry – 2,2 g
Białko – 15 g
Sól – 1,3 g
INFORMACJA ALLERGENNA
Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO 500 g
37,66 zł Pierwotna cena wynosiła: 37,66 zł.24,90 złAktualna cena wynosi: 24,90 zł.
oszczędzasz 34% !
Poprzednia najniższa cena: 24,90 zł.
Dostawa INPOST 2-3 dni | |
13zł paczkomat, 16zł kurier | |
Wysyłka z Polskigo magazynu |
Wysyłane z magazynu w Polsce
Zostało mniej niż 14 sztuk!
Obecnie 52 osoby obserwują!
Wyprzedane w ciągu 24 godzin!
493 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.Waga | 0,51 kg |
---|---|
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 26.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.50 |
Masa netto (g) | 500 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent | PIĘĆ PRZEMIAN (produkty spożywcze) |
Kraj pochodzenia | Polska |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | SIMPATIKO S.C. UL. ŁUŻE 20, 05-092 DĄBROWA |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
EAN | 5902837810966 |
Marka
PIĘĆ PRZEMIAN
Podobne produkty
-31%
-31%
-34%
-37%
-33%
-28%
-36%
-37%
-33%
-29%
-33%
-32%