SKŁADNIKI
ekologiczna mąka z białej kukurydzy 100 %.
OPIS
Makaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.
Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 10 minut, al. dente 9 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1493 kJ / 352 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 79 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 6,6 g
Sól: <0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
MAKARON (Z BIAŁEJ KUKURYDZY) ŚWIDERKI BEZGLUTENOWY BIO 250 g
20,96 zł Pierwotna cena wynosiła: 20,96 zł.13,49 złAktualna cena wynosi: 13,49 zł.
oszczędzasz 36% !
Poprzednia najniższa cena: 13,49 zł.
Dostawa INPOST 2-3 dni | |
13zł paczkomat, 16zł kurier | |
Wysyłka z Polskigo magazynu |
Wysyłane z magazynu w Polsce
Zostało mniej niż 14 sztuk!
Obecnie 52 osoby obserwują!
Wyprzedane w ciągu 24 godzin!
65 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.Waga | 0,27 kg |
---|---|
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 14.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 21.00 |
Masa netto (g) | 250 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Producent | BARTOLINI (makarony) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
EAN | 5901902004736 |
Marka
BARTOLINI
Podobne produkty
-33%
-34%
-36%
-29%
-32%
-35%
-29%
-33%
-33%
-30%
-33%
-34%