SKŁADNIKI
ekologiczna mąka ryżowa pełnoziarnista.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do garnka wlać 1 l wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 7 – 8 minut. Odcedzić makaron i doprawić według uznania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1579 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik 3,5 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g
15,05 zł Pierwotna cena wynosiła: 15,05 zł.9,90 złAktualna cena wynosi: 9,90 zł.
oszczędzasz 34% !
Poprzednia najniższa cena: 9,90 zł.
Dostawa INPOST 2-3 dni | |
13zł paczkomat, 16zł kurier | |
Wysyłka z Polskigo magazynu |
Wysyłane z magazynu w Polsce
Zostało mniej niż 14 sztuk!
Obecnie 52 osoby obserwują!
Wyprzedane w ciągu 24 godzin!
373 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.Waga | 0,27 kg |
---|---|
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 24.00 |
Masa netto (g) | 250 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | ALBERTENGO, Via Carde, 2/A, 12030 Torre San Giorgio |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | PASTA NATURA (makarony bezglutenowe) |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Kraj pochodzenia | Włochy |
EAN | 8050534143898 |
Marka
PASTA NATURA
Podobne produkty
-33%
-28%
-37%
-12%
-29%
-35%
-33%
-33%
-32%
-32%
-35%
-36%