SKŁADNIKI
100 % ekologiczna mąka z zielonego groszku.
OPIS
Makaron z zielonego groszku jest wytwarzany w 100 % z mąki z zielonego groszku. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników.
Wysoka zawartość białka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień) przez 5-6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1432 kJ/342 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 10 g
Białko: 20 g
Sól: 0,08 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (maksymalnie 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
MAKARON PROTEINOWY (Z GROSZKU ZIELONEGO) RURKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g
23,60 zł Pierwotna cena wynosiła: 23,60 zł.16,49 złAktualna cena wynosi: 16,49 zł.
oszczędzasz 30% !
Poprzednia najniższa cena: 23,60 zł.
| Dostawa INPOST 2-3 dni |
![]() | 11.99 zł paczkomat, 11.99 zł kurier |
| Wysyłka z polskiego magazynu |
94 w magazynie


14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.Waga | 0,32 kg |
---|---|
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 13.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 19.00 |
Masa netto (g) | 250 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00 |
Producent | BARTOLINI (makarony) |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
EAN | 5901902004569 |
Marka
BARTOLINI
Podobne produkty
-32%
-28%
-34%
-31%
-34%
-33%
-32%
-35%
-34%
-36%
-31%
-32%