SKŁADNIKI
prażone ORZESZKI ZIEMNE 49 %, prażone ORZECHY NERKOWCA 25 %, prażone MIGDAŁY 15 %, prażone ORZECHY LASKOWE 10 %, sól morska.
OPIS
Mix orzechowy może być świetnym uzupełnieniem tzw. power ball’sów. Do ich przyrządzenia potrzebujecie suszonych moreli albo śliwek, ulubionych orzechów, wiórków kokosowych, MASŁA orzechowego i blendera. Całość miksujemy, robimy kulki i gotowe.
Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2480 kJ/599 kcal
Tłuszcz: 49 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g
Węglowodany: 16 g
w tym cukry: 5,6 g
Bonnik: 6,9 g
Białko: 21 g
Sól: 0,42 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ, NASIONA SEZAMU i inne orzechy.
UWAGA
Olej na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego miesiąca.
KREM ORZECHOWY CRUNCHY ACTIVE BEZGLUTENOWY 470 g
72,02 zł Pierwotna cena wynosiła: 72,02 zł.46,49 złAktualna cena wynosi: 46,49 zł.
oszczędzasz 35% !
Poprzednia najniższa cena: 46,49 zł.
Dostawa INPOST 2-3 dni | |
13zł paczkomat, 16zł kurier | |
Wysyłka z Polskigo magazynu |
Wysyłane z magazynu w Polsce
Zostało mniej niż 14 sztuk!
Obecnie 52 osoby obserwują!
Wyprzedane w ciągu 24 godzin!
58 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.Waga | 0,69 kg |
---|---|
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 12.85 |
Masa netto (g) | 470 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Kraj pochodzenia | Polska |
Producent | PRIMAVIKA (przetwory i pasty vege) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Primavika Sp z o.o , ul. Akacjowa 27, 62-023 Gądki |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
EAN | 5900672302073 |
Marka
PRIMAVIKA
Podobne produkty
-33%
-35%
-35%
-33%
-35%
-32%
-33%
-33%
-34%
-34%
-31%
-32%