SKŁADNIKI
Olej słonecznikowy, cukier trzcinowy, MIGDAŁY 15 %, syrop ryżowy w proszku, inulina w proszku, daktyle w proszku 7,5 %, czekolada 5 % (cukier trzcinowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy), tłuszcz kakaowy , kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), wanilia Bourbon w proszku.
Certyfikowany składnik ekologiczny.
OPIS
Idealny składnik wielu ciast oraz deserów, a także naleśników, tostów i kanapek. Śniadanie z dodatkiem tego kremu zapewni mnóstwo energii na cały poranek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2259 kJ / 544 kcal
Tłuszcz: 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g
Węglowodany: 43 g
w tym cukry: 31 g
Błonnik: 12 g
Białko: 3,7 g
Sól: 0,11 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO, SOJĘ, inne ORZECHY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła słonecznego.
KREM MIGDAŁOWO – CZEKOLADOWO – DAKTYLOWY BEZGLUTENOWY BIO 200 g
43,08 zł Pierwotna cena wynosiła: 43,08 zł.28,90 złAktualna cena wynosi: 28,90 zł.
oszczędzasz 33% !
Poprzednia najniższa cena: 43,08 zł.
|
| Dostawa INPOST 2-3 dni |
|
| 11.99 zł paczkomat, 11.99 zł kurier |
|
| Wysyłka z polskiego magazynu |
419 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.| Waga | 0,35 kg |
|---|---|
| Masa netto (g) | 200 |
| Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.18 |
| Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.93 |
| Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.67 |
| Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
| BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
| PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Brinkers Food B.V. Marssteden 58, 7547 TD Enschede |
| CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
| Certyfikaty inne | Fair Trade |
| Producent | LA VIDA (kremy orzechowe) |
| Kraj pochodzenia | Polska |
| WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
| WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
| EAN | 8710573754164 |
Marka
LA VIDA
Podobne produkty
-35%
-33%
-36%
-35%
-31%
-35%
-35%
-32%
-34%
-34%
-34%
-34%


