SKŁADNIKI
koncentrat pomidorowy* 54 % (180 g pomidorów na 100 g ketchupu), koncentrat soku jabłkowego* 16 %, syrop z agawy* 16 %, marchew*, skrobia z tapioki*, sól morska, sok z cytryny*, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
BIO ketchup – sos pomidorowy dla dzieci, bez dodatku octu, słodzony koncentratem soku jabłkowego i syropem z agawy. Produkt pasteryzowany.
180 g pomidorów na 100 g produktu gotowego. Opakowanie zawiera około 21 sugerowanych porcji produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 581 kJ/137 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 32 g
w tym cukry: 25 g
Błonnik: 1,4 g
Białko: 1,3 g
Sól: 1,9 g
UWAGA
Przed użyciem wstrząsnąć.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, SELER i gorczycę
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 1 miesiąca.
KETCHUP BEZ OCTU DLA DZIECI BEZGLUTENOWY BIO 315 g
27,45 zł Pierwotna cena wynosiła: 27,45 zł.18,90 złAktualna cena wynosi: 18,90 zł.
oszczędzasz 31% !
Poprzednia najniższa cena: 18,90 zł.
Dostawa INPOST 2-3 dni | |
13zł paczkomat, 16zł kurier | |
Wysyłka z Polskigo magazynu |
Wysyłane z magazynu w Polsce
Zostało mniej niż 14 sztuk!
Obecnie 52 osoby obserwują!
Wyprzedane w ciągu 24 godzin!
614 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.Waga | 0,54 kg |
---|---|
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 18.00 |
Masa netto (g) | 315 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.25 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.25 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Polska |
Producent | PRIMAVIKA (przetwory i pasty vege) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | PRIMAVIKA SP. Z O.O., AKACJOWA 27, 62-023 GĄDKI |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
EAN | 5900672305319 |
Marka
PRIMAVIKA
Podobne produkty
-34%
-35%
-34%
-33%
-29%
-34%
-37%
-28%
-32%
-35%
-35%
-34%