SKŁADNIKI
Ekologiczne kakao ziarna surowe 100 %.
OPIS
Surowe ziarna kakao charakteryzują się wytrawnym smakiem. Przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania maksymalnej ilości składników odżywczych. Stanowią podstawowy składnik czekolady. Mogą stanowić bazę dla wielu produktów czekoladowych lub dodatek do wszelkiego rodzaju przekąsek, lodów, koktajli, musli, ciast i deserów.
Wapń jest potrzebny do utrzymania zdrowych kości i zębów. Żelazo przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny. Potas pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni. Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są istotne. Porcja niezbędna do uzyskania korzystnego efektu: 40 g kakao.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2606 kJ / 629 kcal
Tłuszcz – 46 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 38 g
Węglowodany – 33 g
w tym cukry – 2,4 g
Błonnik – 17 g
Białko – 12 g
Sól – 0,13 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
-34%
KAKAO ZIARNA SUROWE BIO 200 g SUPERFOODS
Pierwotna cena wynosiła: 74,15 zł.48,90 złAktualna cena wynosi: 48,90 zł.
oszczędzasz 34% !
Poprzednia najniższa cena: 44,90 zł.
| Dostawa INPOST 2-3 dni |
![]() | 11.99 zł paczkomat, 11.99 zł kurier |
| Wysyłka z polskiego magazynu |
41 w magazynie

