SKŁADNIKI
nieprażone ziarno kakao*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), liofilizowane jagody* 9 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej minimum 54 %.
OPIS
Keto czekolada to czekolada deserowa w wersji keto o smaku jagodowym dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb
Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2159 kJ/522 kcal
Tłuszcz – 49 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 32 g
Węglowodany – 37 g
w tym cukry – 6,5 g
w tym poliole – 23 g
Błonnik – 8,4 g
Białko – 3,8 g
Sól – 0,06 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
CZEKOLADA Z JAGODAMI I OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g
25,94 zł Pierwotna cena wynosiła: 25,94 zł.17,49 złAktualna cena wynosi: 17,49 zł.
oszczędzasz 33% !
Poprzednia najniższa cena: 25,94 zł.
|
| Dostawa INPOST 2-3 dni |
|
| 11.99 zł paczkomat, 11.99 zł kurier |
|
| Wysyłka z polskiego magazynu |
241 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.| Waga | 0,05 kg |
|---|---|
| Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | – |
| Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 1.00 |
| Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
| Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 13.00 |
| Masa netto (g) | 40 |
| Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00 |
| BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
| BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
| CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
| Kraj pochodzenia | Polska |
| PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA |
| producent | SUROVITAL@@ |
| WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
| EAN | 5902565214968 |
Marka
COCOA
Podobne produkty
-34%
-35%
-31%
-35%
-32%
-32%
-34%
-32%
-34%
-32%
-32%
-34%


