SKŁADNIKI
miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, chia* – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 2 %, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), olejek eteryczny grejpfrutowy* 0,1 %, olejek eteryczny pomarańczowy*, olejek eteryczny cytrynowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 70 %
OPIS
Niezwykłe super połączenie gorzkiej czekolady z chia i olejkiem grejpfrutowym. Nowe doświadczenie czekolady.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2470 kJ/ 581 kcal
Tłuszcz: 41 g
w tym kwasy nasycone: 26 g
Węglowodany: 38 g
w tym cukry: 30 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,08 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MIGDAŁY, ORZECHY LASKOWE, PISTACJE, ORZECHY NERKOWCA, ORZESZKI ZIEMNE i nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu i zacienionym miejscu, z dala od promieni słonecznych.
CZEKOLADA GORZKA CHIA – GREJPFRUT BEZGLUTENOWA BIO 60 g
28,08 zł Pierwotna cena wynosiła: 28,08 zł.18,90 złAktualna cena wynosi: 18,90 zł.
oszczędzasz 33% !
Poprzednia najniższa cena: 28,08 zł.
|
| Dostawa INPOST 2-3 dni |
|
| 11.99 zł paczkomat, 11.99 zł kurier |
|
| Wysyłka z polskiego magazynu |
797 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.| Waga | 0,08 kg |
|---|---|
| Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 1.00 |
| Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 16.70 |
| Masa netto (g) | 60 |
| Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.20 |
| Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
| Producent | BENJAMISSIMO (czekolady, migdały, orzeszki) |
| BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
| PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Bio Benjamin OOD Iskarsko Shose Blvd. 9A, 1528 Iskar Refinery, Sofia, Bulgaria |
| Kraj pochodzenia | Bułgaria |
| CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
| WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
| WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
| EAN | 3800236132226 |
Marka
BENJAMISSIMO
Podobne produkty
-32%
-31%
-31%
-32%
-35%
-31%
-31%
-33%
-34%
-32%
-31%
-34%


