SKŁADNIKI
burak ćwikłowy (60 %), korzeń chrzanu (30 %), woda, ocet jabłkowy, cukier, sól.
OPIS
Buraczki do naszej ćwikły parujemy w skórce, dzięki czemu są słodsze i zachowują więcej wartości odżywczych. Tak przygotowane warzywa obieramy i przecieramy nadając im gładką konsystencję. Dodajemy cukier, sól, ocet. Jako ostatni dodajemy przetarty chrzan, całość dokładnie mieszamy i rozlewamy do słojów. Ćwikłę pasteryzujemy, aby nie trzeba było dodać konserwantów.
Ćwikła jest znanym i cenionym dodatkiem do wędlin, wszelkiego rodzaju mięs i pasztetów. Osobom, które szukają świeższego spojrzenia na ćwikłę polecamy z krakersami lub chipsami.
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 252 kJ/60 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 7,1 g
Białko: 1,6 g
Sól: 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
ĆWIKŁA Z CHRZANEM 280 g
20,07 zł Pierwotna cena wynosiła: 20,07 zł.13,49 złAktualna cena wynosi: 13,49 zł.
oszczędzasz 33% !
Poprzednia najniższa cena: 20,07 zł.
|
| Dostawa INPOST 2-3 dni |
|
| 11.99 zł paczkomat, 11.99 zł kurier |
|
| Wysyłka z polskiego magazynu |
463 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.| Waga | 0,4 kg |
|---|---|
| Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 12.00 |
| Masa netto (g) | 280 |
| Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
| Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
| Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
| BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
| PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Krokus Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk sp.j. Pająków 25 B, 26-704 Przyłęk |
| Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Polska |
| Kraj pochodzenia | Polska |
| WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
| WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
| EAN | 5906732624482 |
Marka
KROKUS
Podobne produkty
-32%
-27%
-34%
-31%
-28%
-31%
-32%
-27%
-29%
-33%
-29%
-36%


