SKŁADNIKI
sok z pigwowca (54 %), cukier.
OPIS
Produkujemy syropy metodą naszych babć, to znaczy świeże owoce zasypujemy cukrem, a kiedy puszczą sok zlewamy go do butelek. W naszym syropie jest 54 % soku bezpośrednio tłoczonego (NFC) nie z koncentratu z pigwowca.
Syrop jest intensywny i słodki, dlatego do picia proponujemy rozcieńczać go z wodą w stosunku 10:1. Nadaje wyjątkowy aromat herbatom, świetnie sprawdza się, jako polewa do kasz, budyniu, naleśników, placuszków, racuszków, omletów, lodów i innych deserów. Sorbet wykonany z syropu jest również godny polecenia. Ostatnio bardzo popularne są kawy z dodatkiem syropów owocowych. Syrop można dodawać również do alkoholu np. wódek wzbogacając ich smak.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1124 kJ / 264 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 65 g
w tym cukry: 62 g
Białko: 1,1 g
Sól: 0 g
UWAGI
Smak, aromat, kolor i konsystencja mogą się różnić w zależności od pory roku i partii surowca. Osad jest zjawiskiem naturalnym.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
SYROP Z PIGWOWCA 375 g (300 ml)
38,68 zł Pierwotna cena wynosiła: 38,68 zł.26,49 złAktualna cena wynosi: 26,49 zł.
oszczędzasz 32% !
Poprzednia najniższa cena: 38,68 zł.
|
| Dostawa INPOST 2-3 dni |
|
| 11.99 zł paczkomat, 11.99 zł kurier |
|
| Wysyłka z polskiego magazynu |
300 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.| Waga | 0,5 kg |
|---|---|
| Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 18.00 |
| Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.00 |
| Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.00 |
| Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
| BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
| Producent | KROKUS (przetwory owocowe i warzywne) |
| Kraj pochodzenia | Polska |
| WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
| WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
| EAN | 5906732626127 |
Marka
KROKUS
Podobne produkty
-34%
-34%
-29%
-34%
-33%
-32%
-33%
-31%
-32%
-30%
-35%
-33%


