SKŁADNIKI
sok z pigwowca (54 %), cukier.
OPIS
Produkujemy syropy metodą naszych babć, to znaczy świeże owoce zasypujemy cukrem, a kiedy puszczą sok zlewamy go do butelek. W naszym syropie jest 54 % soku z pigwowca.
Syrop jest intensywny i słodki, dlatego do picia proponujemy rozcieńczać go z wodą w stosunku 10:1. Nadaje wyjątkowy aromat herbatom, świetnie sprawdza się, jako polewa do kasz, budyniu, naleśników, placuszków, racuszków, omletów, lodów i innych deserów. Sorbet wykonany z syropu jest również godny polecenia. Ostatnio bardzo popularne są kawy z dodatkiem syropów owocowych. Syrop można dodawać również do alkoholu np. wódek wzbogacając ich smak.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 896 kJ / 214 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 50 g
Białko: 0,9 g
Sól: 0 g
UWAGI
Osad jest zjawiskiem naturalnym.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SYROP Z PIGWOWCA 375 g (300 ml)
41,31 zł Pierwotna cena wynosiła: 41,31 zł.27,49 złAktualna cena wynosi: 27,49 zł.
oszczędzasz 33% !
Poprzednia najniższa cena: 27,49 zł.
Dostawa INPOST 2-3 dni | |
13zł paczkomat, 16zł kurier | |
Wysyłka z Polskigo magazynu |
Wysyłane z magazynu w Polsce
Zostało mniej niż 14 sztuk!
Obecnie 52 osoby obserwują!
Wyprzedane w ciągu 24 godzin!
63 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.Waga | 0,5 kg |
---|---|
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 18.00 |
Masa netto (g) | 375 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Krokus Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk sp.j. Pająków 25 B, 26-704 Przyłęk |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
EAN | 5906732626127 |
Marka
KROKUS
Podobne produkty
-34%
-34%
-35%
-32%
-36%
-27%
-35%
-30%
-35%
-32%
-32%
-32%