SKŁADNIKI
woda, ryż* (14 %), olej słonecznikowy*, algi morskie Lithothamnium calcareum* (0,4 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt UHT. Naturalnie wolne od białek MLEKA, laktozy i glutenu. Delikatna naturalna słodycz.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Niska zawartość tłuszczu.
Wstrząsnąć przed użyciem. Nie nadaje się dla niemowląt.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 218 kJ/52 kcal
Tłuszcz – 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone – 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone – 0,6 g
Węglowodany – 10 g
w tym cukry – 7,3 g
Błonnik – 0,1 g
Białko – 0,1 g
Sól – 0,08 g
Wapń – 120 mg (15 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia wapnia (dla osoby dorosłej)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.
NAPÓJ RYŻOWY Z ALGAMI MORSKIMI (WAPŃ) BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 1 L
18,67 zł Pierwotna cena wynosiła: 18,67 zł.12,49 złAktualna cena wynosi: 12,49 zł.
oszczędzasz 33% !
Poprzednia najniższa cena: 18,67 zł.
|
| Dostawa INPOST 2-3 dni |
|
| 11.99 zł paczkomat, 11.99 zł kurier |
|
| Wysyłka z polskiego magazynu |
1790 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.| Waga | 1,05 kg |
|---|---|
| Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | – |
| Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
| Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 20.80 |
| Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.20 |
| Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.20 |
| Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
| BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
| CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
| producent | NATUMI GMBH |
| PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | NATUMI GMBH, GIERLICHSTR. 17, 53840 TROISDORF |
| Kraj pochodzenia | Niemcy |
| WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
| WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
| EAN | 9020200031315 |
Marka
NATUMI
Podobne produkty
-38%
-34%
-38%
-38%
-35%
-37%
-32%
-35%
-33%
-30%
-34%
-32%




