SKŁADNIKI
płatki OWSIANE pełnoziarniste* (bezglutenowe), otręby OWSIANE* (bezglutenowe), wiórki czekoladowe* (8 %) (surowy cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)), kawałki suszonych bananów* (8 %), kawałki ziarnen kakao* (3 %), kakao w proszku* (1,5 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 
(na ciepło): 50 g owsianki zalać 180 ml wody/MLEKA lub napoju roślinnego, gotować ok. 5 min, cały czas mieszając. 
(na zimno): 50 g owsianki zalać 150 ml płynu, odstawić na 8-10 godzin do lodówki, podawać z owocami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1614 kJ / 384 kcal 
Tłuszcz: 9,2 g 
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g 
Węglowodany: 58,3 g 
w tym cukry: 9,9 g 
Błonnik: 9,7 g 
Białko: 12,1 g 
Sól: 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
OWSIANKA CZEKOLADOWO – BANANOWA BEZGLUTENOWA BIO 400 g
  42,18 zł Pierwotna cena wynosiła: 42,18 zł.27,49 złAktualna cena wynosi: 27,49 zł. 
oszczędzasz 35% !
Poprzednia najniższa cena: 42,18 zł.
| 
 | Dostawa INPOST 2-3 dni | 
| 
 | 11.99 zł paczkomat, 11.99 zł kurier | 
| 
 | Wysyłka z polskiego magazynu | 
45 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.| Waga | 0,41 kg | 
|---|---|
| Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 14.00  | 
		
| Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 21.00  | 
		
| Masa netto (g) | 400  | 
		
| Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00  | 
		
| Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60  | 
		
| BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja)  | 
		
| CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO  | 
		
| Kraj pochodzenia | Niemcy  | 
		
| Producent | TURTLE (owsianki, płatki)  | 
		
| PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Turtle sprl, Rue du monastere 12, 1000 Bruxelles  | 
		
| WEGAŃSKI | WEGAŃSKI  | 
		
| WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI  | 
		
| EAN | 5425038430103 | 
Marka
TURTLE
Podobne produkty
-33%
-35%
-35%
-33%
-33%
-33%
-31%
-30%
-33%
-34%
-32%
-32%


