SKŁADNIKI
ekologiczne kakao.
Zawartość tłuszczu kakaowego 20 – 22 %.
OPIS
Kakao idealnie nadaje się do przygotowania słodkich wypieków – babeczek, ciast kruchych czy biszkoptowych.
Kakao świetnie sprawdzi się do tworzenia polew i dekoracji ciast. Idealnie również komponuje się z pikantnymi daniami, pozwalając z nich wydobyć wyjątkowy, niepowtarzalny smak oraz aromat. Z jego dodatkiem możemy stworzyć pyszne i zarówno zdrowe dżemy czy konfitury. Jednak najbardziej znanym sposobem spożycia kakao jest jego upłynnienie w ciepłym, słodkim mleku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1615 kJ/386 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy nasycone: 13,2 g
Węglowodany: 12,4 g
w tym cukry: 0,3 g
Białko: 22,3 g
Sól: 0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
-34%
KAKAO W PROSZKU BEZGLUTENOWE BIO 150 g
Pierwotna cena wynosiła: 59,08 zł.38,90 złAktualna cena wynosi: 38,90 zł.
oszczędzasz 34% !
Poprzednia najniższa cena: 36,49 zł.
| Dostawa INPOST 2-3 dni |
![]() | 11.99 zł paczkomat, 11.99 zł kurier |
| Wysyłka z polskiego magazynu |
267 w magazynie

