SKŁADNIKI
czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), morwa biała* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.
OPIS
Kompozycja niespotykana na rynku – morwa biała w surowej czekoladzie! Subtelność surowej czekolady doskonale harmonizuje z miodowym aromatem morwy białej. Idealnie sprawdzi się jako słodka przekąska. Świetna do schrupania w przerwie w pracy, podczas podróży czy jako dodatek do popołudniowej kawy. 
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g 
Wartość energetyczna: 2120 kJ/508 kcal 
Tłuszcz: 30 g 
w tym kwasy nasycone: 18 g 
Węglowodany: 51 g 
w tym cukry: 49 g 
Błonnik: 7,0 g 
Białko: 6,0 g 
Sól: 0,1 g 
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
MORWA TURECKA W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g
  27,84 zł Pierwotna cena wynosiła: 27,84 zł.18,90 złAktualna cena wynosi: 18,90 zł. 
oszczędzasz 32% !
Poprzednia najniższa cena: 27,84 zł.
| 
 | Dostawa INPOST 2-3 dni | 
| 
 | 11.99 zł paczkomat, 11.99 zł kurier | 
| 
 | Wysyłka z polskiego magazynu | 
1223 w magazynie
14 dni na zwrot!
W przypadku, jeśli nie będziesz zadowolony/a z produktu, po prostu go zwróć, a my zwrócimy Ci pieniądze.| Waga | 0,07 kg | 
|---|---|
| Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | –  | 
		
| Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00  | 
		
| Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120  | 
		
| Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 2.00  | 
		
| Masa netto (g) | 70  | 
		
| Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 9.00  | 
		
| CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO  | 
		
| Producent | COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)  | 
		
| Kraj pochodzenia | Polska  | 
		
| PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA  | 
		
| WEGAŃSKI | WEGAŃSKI  | 
		
| WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI  | 
		
| EAN | 5908268768098 | 
Marka
COCOA
Podobne produkty
-35%
-35%
-32%
-33%
-32%
-32%
-30%
-32%
-34%
-32%
-36%
-34%


